O generacijama goriva Petrol Q Max

Vas zanima kretanje cene Petrol goriva :
Bezolovni motorni benzin 95, Euro premijum
bezolovni motorni benzin 95, Euro dizel, Dizel,
Q Max 98, Plin?

O gorivima Q Max

Društvo Petrol najveći je Slovenački ponuđač pogonskih, dizelskih i benzinskih goriva s najvećom mrežom prodajnih mesta. Petrol nudi sva ključna goriva koja kvalitetom premašuju standarde koji vrede tržištu, a društvo istovremeno i odgovorno brine za stalni razvoj ekološki prihvatljivijih goriva te se prilagođava sve strožim ekološkim zahtevima.

Ekološki zahtevi vezani su prvenstveno za snižavanje sadržaja sumpora kao jednog od ključnih parametara očuvanja okoliša. Na upotrebu goriva »bez sumpora«  prešli smo početkom 2009.god.

Važan korak ka novoj ponudi Petrola jeste prodaja autoplina, ekološki prihvatljivijeg alternativnog pogonskog goriva.

 

Efikasan sistem nadzora kvaliteta goriva

Za proizvođače i distributere tečnih goriva, koji u okviru distribucijskog procesa moraju osiguravati usklađenost goriva sa standardima i propisima, od ključnog je značaja celovit nadzor nad kvalitetom goriva. Naime, upravo efikasni mehanizmi nadzora osiguravaju dosledno poštovanje zakonodavstva i standarda s područja kvaliteta i zaštite okoline.Petrol-ov nadzor kvaliteta goriva sprovodi se sistematično, i to od izvora nabavke preko postupka manipulacije pa sve do prodajnog mesta, odnosno do krajnjeg kupca. Dakle, sva goriva koje nudi Petrol podvrgavaju se najmanje tri celokupna ciklusa nadzora te najmanje dve slučajne provere.

Stručno visoko osposobljene institucije ažurnim analizama omogućavaju trenutno delovanje na tržištu u slučaju eventualnih negativnih odstupanja.

 

Slike: 
Petrol goriva
Petrol goriva
Petrol goriva
Petrol goriva
Petrol goriva