Ulaznice

Za sve događaje.
Muzičke, sportske i kulturne.
Ulaznice odmah dobijete u ruke na
svim Petrolovim benzinskim stanicama.

Lako i jednostvano zar ne?

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrolovim benzinskim pumpama možete kupovati i ulaznice za veliki broj najrazličitijih domaćih i inostranih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja. Petrol je jedini lanac benzinskih pumpi u Srbiji, koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje, a to je rezultat ugovora s kompanijom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

U svakom trenutku na benzinskim pumpama Petrola možete rezervisati mjesta na nekom od 200-tinjak zanimljvih događaja, koliko ih je otprilike stalno u ponudi Eventima.

Prilikom kupovine ulaznica na Petrolovim pumpama možete odabrati i željena mjesta, bilo stojeća ili sjedeća, na događaju koji ste odabrali posjetiti, a sam proces kupovine sa ispisivanjem ulaznica traje svega nekoliko minuta.

vstopnice Konačno od sada mogu ići na svaki koncert sa svojim društvom. Napunim pun rezervoar na Petrolu i kupim karte za moj omiljeni bend. Zlatan 20 god.

Svi najveći najznačajniji događaji u Srbiji i regiji - kupovina i preuzimanje ulaznica na svim Petrolovim benzinskim stanicama.

Petrol je za vas osmislio jedinstvenu ponudu na cestama s kojom možete uštediti vrijeme i izbjeći čekanje u redovima te živciranje zbog 'ispadanja' servera prilikom on line kupovine ulaznica – sa Petrolovih pumpi možete se kući brzo vratiti sa rezervisanim mjestom na željenom koncertu ili utakmici te ujedno i punim rezervoarom vrhunskog goriva.