O Grupaciji Petrol

 

Misija

Grupa Petrol zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brine o pouzdanom, ekonomičnom i ekološkom smabdevanju potrošača u Srbiji i na tržištima jugoistočne Europe.

Putem razgranate mreže benzinskih pumpi vozačima nudimo sve što im je potrebno za siguran i udoban put, a domaćinstvima osiguravamo svu toplinu koja im je potrebna i dostavljamo je u njihov dom.

 

Vizija

Petrol će biti vrhunski ponuđač svih energetskih i ekoloških proizvoda i usluga koji će korisnici u Srbiji i  Istočnoj Europi prepoznati kao jednu od najsavremenijih i najdinamičnijih energetskih preduzeća vrednih poverenja i usmerenih u trajno održiv razvoj.

 

Vrednosti

Grupa Petrol oseća posebnu odgovornost prema svojim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, vlasnicima i društvu u celini.

Njihova očekivanja ostvaruju motivisani i profesionalno usmereni zaposleni. Poštujemo temeljna zakonska i moralna pravila društva i šira evropska merila, posebno brinemo o očuvanju životne sredine.

 

Položaj među konkurentnim preduzećima

Grupa se odlikuje prvenstveno kvalitetom robe i usluga, visokim ugledom, prepoznatljivim robnim markama i stabilnim financijskim položajem.

 

Osnovna delatnost

Primarno područje poslovanja grupe Petrol jeste trgovina naftom i naftnim derivatima , a naša središnja konkurentska prednost jeste savremena i razgranata mreža 8 benzinskih stanica u Srbiji.

 

Način poslovanja

Način celokupnog poslovanja grupe Petrol temelji se na posticanju poslovne uspešnosti, odnosno na praćenju i poštovanju savremenih tržišnih zahteva na području usluga, informacijske tehnologije i očuvanja životne sredine.