Veleprodaja

Transportnim preduzećima nudimo
podršku u segmentima pogonskog goriva,
pneumatika, motornih ulja i maziva i akumulatora.

Petrol d.o.o. Beograd nudi transportnim preduzećima podršku u segmentima pogonskog goriva, pneumatika, motornih ulja i maziva i akumulatora. Imajući u vidu sve složenije logističke zahteve koji se postavljaju prema prevoznicima, naš cilj je da pratimo njihove potrebe i zahteve i na taj način potvrdimo naš status pouzdanog i stručnog dobavljača. Za prevoznike koji imaju svoje interne benzinske stanice smo omogućili nabavku goriva kroz našu veleprodaju. Naše decenijsko znanje procesa koji se tiču nabavke, skladištenja, kontrole i transporta naftnih derivata smo upotrebili da im omogućimo pouzdano snabdevanje kvalitetnim pogonskim gorivom.

U svom prodajnom programu imamo pneumatike za teretna I putnička vozila. Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima guma BRIDGESTONE i GOOD YEAR, u čijim grupacijama se nalaze brendovi Bridgestone, Firestone, Dayton, Good Year i Sava.

PETROL grupa ima stratešku saradnju sa kompanijom TEXACO u segmentu motornih ulja i maziva. Zajedničkim radom smo napravili paletu motornih ulja PETROL-TEXACO koja podmiruje najstrožije zahteve proizvođača motora, produžava vek eksploatacije i omogućuje znatnu uštedu u potrošnji goriva. Osim saradnje sa Texacom, uvoznici smo ulja i maziva brenda Q8 koji je sinonim za kvalitet. Pored tehnički izuzetno kvalitetnih saradnika koji pomažu prevoznicima prilikom izbora najefikasnijeg načina podmazivanja imamo i akreditovanu laboratoriju koja nam omogućuje konstantno praćenje kvaliteta ulja kroz eksploataciju.

U ponudi akumulatora, smo se opredelili za brend VARTA kao najpouzdaniji akumulator koji se može naći na tržištu.