Petrolova siva kartica

Siva kartica pokriva potrebe vozila i zato je
vezana za registarski (ili neki drugi) broj vozila.

Petrolova siva kartica je namenjena za pokrivanje troškova službenih vozila i drumskog teretnog transporta. Preduzećima i drugim pravnim licima olakšava upravljanje voznim parkom i kontrolu troškova poslovanja.

Siva kartica pokriva potrebe vozila i zato je vezana za registarski (ili neki drugi) broj vozila. Možete da izaberete različite opcije za korišćenje kartice.

Postoje kartice za određena vozila i opšte kartice. Obe vrste možete da koristite za kupovinu robe i usluga za vozilo, a možete i da ih ograničite samo na kupovinu goriva i motornog ulja.

 

Gde možete da koristite karticu?

Možete da je koristite za kupovinu goriva, maziva i ostale robe za vozila na svim Petrolovim benzinskim pumpama.

U mreži ovlašćenih prijemnih mesta, moguće je i plaćanje putarine u Sloveniji, brzog servisa na putu, špediterskih usluga, utovara na voz, održavanja vozila, vuče vozila, pranja vozila i kupovine delova i opreme za vozila.

 

Prednosti kartice

  • Zbirni polumesečni račun.
  • Pregledan obračun nabavke po karticama.
  • Poseban račun za potrebe PDV-a.
  • Mogućnost ažurnog praćenja nabavki po karticama preko interneta.
  • Nema članarine i pristupnine.

 

Kako do kartice?

Ispunite obrazac i zahtev za karticu i pošaljite ih. Možete da pozovete najbližu Petrolovu poslovnu jedinicu ili da nam pišete, a mi ćemo vam poštom poslati sve što vam treba za zaključivanje ugovora.

 

Pregled potrošnje

Želite proveriti potrošnju na vašoj poslovni kartici?

Kartice imaju dugu tradiciju, a jedna od konstanti sigurno je razvoj najnovijih tehnologija i oblika plaćanja robe i usluga. Savremeni način života i informaciona tehnologija omogućavaju uređivanje i pregled ličnih finansija. U svakom trenutku i bez posrednika.

 

Evidencija nabavke

Evidencija nabavke omogućava ažurni pregled poslovanja Petrol karticama, uključujući tačan prikaz nabavki po datumu, periodu, tipu nabavke ili vrsti robe, kao i po prodajnim mestima.

 

Opšti podaci o korisniku

Stranice omogućavaju jednostavan pregled i promenu ličnih podataka.