Započnite karijeru na Petrolu

Kod nas sjajna energija nalazi svoje mesto. I ljudi. Upustite se u dinamično radno okruženje u kom timovi rade zajedno. Prihvatite super izazove među super saradnicima.

RADNA MESTA U PETROLU

Naše obećanje zaposlenima

Odaberite poslodavca koji ceni vaš rad iznad proseka. Uz korektnu zaradu, regres, božićnicu i nagrade za uspešan rad, u Petrolu vraćamo vašu vernost.

Osiguravamo stabilnost zaposlenja u vašoj lokalnoj sredini –sa fleksibilnim radnim vremenom. Vodimo brigu o unapređenju plata i razvoju talenata.

Zašto je super raditi u Petrolu?

"Petrol je za mene velika porodica srdačnih ljudi koji rado obavljaju svoj posao, pomažu jedni drugima i svakodnevno pružaju najbolju moguću uslugu", kaže naš kolega iz korisničke podrške.

Zaposleni su nam u nedavnoj internoj anketi rekli da vole raditi za nas zbog odličnih kolega, pozitivne energije, timskog rada i rada s ljudima. A i zbog naših druženja, srdačnosti i vrednosti. Takođe, jer vraćamo društvu i okolini u kojoj živimo. Jer znamo da zajedno možemo više.

Upoznajte oblasti našeg poslovanja

U Petrolu gradimo kulturu saradnje i preuzimanja odgovornosti za svoj rad. Povezivanjem stvaramo napredak. Naše obećanje i smisao je da zajedno poboljšamo kvalitet života. Upoznajte organizaciju i oblasti poslovanja u Petrolu.

Kontakirajte nas

kadrovibg@petrol.co.rs