Veleprodaja

Transportnim preduzećima nudimo podršku u segmentima pogonskog goriva, pneumatika, motornih ulja i maziva i akumulatora.

Praćenje vaših potreba

Petrol transportnim preduzećima nudi podršku u segmentima pogonskog goriva, pneumatika, motornih ulja i maziva i akumulatora. Imajući u vidu sve složenije logističke zahteve koji se postavljaju prema prevoznicima, naš cilj je da pratimo njihove potrebe i zahteve i na taj način potvrdimo naš status pouzdanog i stručnog dobavljača.

Za prevoznike koji imaju svoje interne benzinske stanice omogućili smo nabavku goriva kroz našu veleprodaju. Naše decenijsko znanje procesa koji se tiču nabavke, skladištenja, kontrole i transporta naftnih derivata smo upotrebili da im omogućimo pouzdano snabdevanje kvalitetnim pogonskim gorivom.

Sve vrste pneumatika

U svom prodajnom programu imamo pneumatike za teretna I putnička vozila. Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima guma Bridgestone i Goodyear, u čijim grupacijama se nalaze brendovi Bridgestone, Firestone, Dayton, Goodyear i Sava. 

Najbolja motorna ulja i maziva

Petrol grupa ima stratešku saradnju sa kompanijom Texaco u segmentu motornih ulja i maziva. Zajedničkim radom smo napravili paletu motornih ulja Petrol-Texaco koja podmiruje najstrožije zahteve proizvođača motora, produžava vek eksploatacije i omogućava znatnu uštedu u potrošnji goriva.

Osim saradnje sa Texacom, uvoznici smo ulja i maziva brenda Q8 koji je sinonim za kvalitet. Pored tehnički izuzetno kvalitetnih saradnika koji pomažu prevoznicima prilikom izbora najefikasnijeg načina podmazivanja, imamo i akreditovanu laboratoriju koja nam omogućava konstantno praćenje kvaliteta ulja kroz eksploataciju.

Najpouzdanji akumulatori
Najpouzdaniji akumulatorji

U ponudi akumulatora, smo se opredelili za brend VARTA kao najpouzdaniji akumulator koji se može naći na tržištu.

Kontakt

Petrol d.o.o. Beograd

Omladinskih brigada 88-90, zgrada 2300, sprat 7, 11070 Novi Beograd, Srbija

petrolbg@petrol.co.rs