Petrol kartica za pravna lica

Petrolova siva kartica je namenjena za pokrivanje troškova službenih vozila i drumskog teretnog transporta. Preduzećima i drugim pravnim licima olakšava upravljanje voznim parkom i kontrolu troškova poslovanja.

Pregled potrošnje

Sve potrebe službenih vozila

Opcije korišćenja kartice

Siva kartica pokriva potrebe vozila i zato je vezana za registarski ili neki drugi broj vozila. Možete da izaberete različite opcije za korišćenje kartice. Postoje kartice za određena vozila i opšte kartice. Obe vrste možete da koristite za kupovinu robe i usluga za vozilo, a možete i da ih ograničite samo na kupovinu goriva i motornog ulja.

Gde koristim karticu?

Možete da je koristite za kupovinu goriva, maziva i ostale robe za vozila na svim Petrolovim benzinskim pumpama. U mreži ovlašćenih prijemnih mesta, moguće je i plaćanje putarine u Sloveniji.

Kako do kartice?

Ispunite obrazac i zahtev za karticu i pošaljite ih. Možete da pozovete najbližu Petrolovu poslovnu jedinicu ili da nam pišete, a mi ćemo vam poštom poslati sve što vam treba za zaključivanje ugovora.

Pregled potrošnje i evidencija nabavke 

Pregled potrošnje omogućava uređivanje i pregled ličnih finansija, a evidencija nabavke ažurni pregled poslovanja Petrol karticama, uključujući tačan prikaz nabavki po datumu, periodu, tipu nabavke ili vrsti robe, kao i po prodajnim mestima. U svakom trenutku i bez posrednika.

Prednosti kartice:

  • Zbirni polumesečni račun
  • Pregledan obračun nabavke po karticama
  • Poseban račun za potrebe PDV-a
  • Mogućnost ažurnog praćenja nabavki po karticama preko interneta
  • Nema članarine i pristupnine

Pregled potrošnje

Kontakt

Petrol d.o.o. Beograd

Omladinskih brigada 88-90, zgrada 2300, sprat 7, 11070 Novi Beograd

petrolbg@petrol.co.rs