Goriva Q Max

Odaberite naša najbolja goriva do sad. Nova generacija visokokvalitetnih goriva Q Max pruža vam još više snage i potpunu zaštitu motora zahvaljujući inteligentnim molekulima i tehnologiji čišćenja Dual Action Technology. Za ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju vožnju. Sada sa evropskim EQTM sertifikatom kvaliteta!

Potražite prodajno mesto SAZNAJTE VIŠE O EQTM sertifikatu

Dual Action Technology za naprednu zaštitu motora

Do 50 kilometara više po rezervoaru

Potpuna zaštita ključnih delova motora

Još niže emisije i manje čvrstih čestica u izduvnim gasovima

Manje penjenja za dodatna 4 litra u rezervoaru

Q Max Eurosuper 95

VIŠE O GORIVU

Q Max Eurodizel

VIŠE O GORIVU

Q Max Tečni naftni gas

VIŠE O GORIVU

Naša najbolja goriva do sad

Ista benzinska stanica, još bolje performanse

Motori naših vozila sve se više menjaju. Nova generacija savremenih benzinskih i dizel motora stoga zahteva savremena goriva koja će još više nadograditi njihovo delovanje – radi veće pouzdanosti, više kilometara i ekološki prihvatljivije vožnje.

Budući da smo svesni da se najbolji rezultati mogu ostvariti isključivo najboljim gorivima, proširili smo svoju porodicu visokokvalitetnih goriva Q Max. Od sad vam prvi u regionu nudimo goriva s inteligentnim delovanjem koje omogućava tehnologija Dual Action Technology. Nova generacija goriva Q Max na taj način brzo i gotovo u potpunosti štiti vaš motor od gubitka snage i odziva, a uz stalnu upotrebu moći ćete preći i do 50 kilometara više sa samo jednim punjenjem rezervoara!

Novu generaciju Q Max goriva natočite na nekoj od 15 Petrolovih benzinskih stanica u Srbiji i ili na našim prodajnim mestima u inostranstvu.

Ime koje uliva poverenje

Sva goriva iz porodice motornih goriva Q Max ispitana su proverenim međunarodnim testovima na motorima i terenu, u različitim uslovima i režimima delovanja.

Njima su dokazani brojni izvanredni učinci koji su posledica sastava goriva nadograđenog paketom tehnološki najnaprednijih dodataka. Njihovom sinergijom utičemo na ključne parametre delovanja motora – snagu i odziv, zaštitu delova motora i njihov životni vek, potrošnju goriva, ali i smanjeni uticaj na zagađenje životne okoline.

Proveren kvalitet

Sva goriva Q Max podležu složenom sistemu kontrole kvaliteta na putu do krajnjeg kupca. To uključuje kontrolne tačke na svim ključnim mestima lanca snabdevanja, a nadzire ga kvalifikovan i visoko kompetentan tim stručnjaka iz naše naftne laboratorije, koja deluje pod nadzorom nacionalnog akreditacionog tela, usled čega rezultati ispitivanja uvek predstavljaju nesporno pouzdane rezultate.

Naš sistem nadzora kvaliteta uključuje i kontrole akreditovanih nezavisnih spoljnih institucija, međunarodno priznatih kontrolnih kuća i akreditovanih spoljnih laboratorija.