O Grupaciji Petrol

Misija

Grupa Petrol zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brine o pouzdanom, ekonomičnom i ekološkom snabdevanju potrošača u Srbiji i na tržištima jugoistočne Evrope.

Putem razgranate mreže benzinskih pumpi vozačima nudimo sve što im je potrebno za siguran i udoban put, a domaćinstvima osiguravamo svu toplinu koja im je potrebna i dostavljamo je u njihov dom.

Vizija

Petrol će biti vrhunski ponuđač svih energetskih i ekoloških proizvoda i usluga koji će korisnici u Srbiji i  Istočnoj Europi prepoznati kao jednu od najsavremenijih i najdinamičnijih energetskih preduzeća vrednih poverenja i usmerenih u trajno održiv razvoj.

Vrednosti

Grupa Petrol oseća posebnu odgovornost prema svojim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, vlasnicima i društvu u celini.
Njihova očekivanja ostvaruju motivisani i profesionalno usmereni zaposleni. Poštujemo temeljna zakonska i moralna pravila društva i šira evropska merila, posebno brinemo o očuvanju životne sredine.

Položaj među konkurentnim preduzećima

Grupa se odlikuje prvenstveno kvalitetom robe i usluga, visokim ugledom, prepoznatljivim robnim markama i stabilnim finansijskim položajem.

Osnovna delatnost

Primarno područje poslovanja grupe Petrol jeste trgovina naftom i naftnim derivatima , a naša središnja konkurentska prednost jeste savremena i razgranata mreža od 17 PM u Srbiji.

Način poslovanja

Način celokupnog poslovanja grupe Petrol temelji se na podsticanju poslovne uspešnosti, odnosno na praćenju i poštovanju savremenih tržišnih zahteva na području usluga, informacijske tehnologije i očuvanja životne sredine.

Kontakt

Petrol d.o.o. Beograd

Omladinskih brigada 88-90, zgrada 2300, sprat 7, 11070 Novi Beograd, Srbija

petrolbg@petrol.co.rs