Ogrevanje Piran

Primarna delatnost preduzeća Ogrevanje Piran, d. o. o., je usmerena pre svega u celovitu ponudu na području upravljanja i energetsko snadbijevanje objekata.

Mi u preduzeću Ogrevanje Piran, d. o. o., već nekoliko godina se trudimo da razvoj i programe preduzeća te usluge koje vršimo prilagodimo potrebama naših kupaca.

U okviru tih nastojanja smo razvili celovitu ponudu svojih usluga, koje obuhvataju energetsko snadbevanje, servis i održavanje te upravljanje višestambenim, stambeno-poslovnim i poslovnim objektima na području sve tri obalne opštine.

Upravljanje obuhvata usluge održavanja, rada poslovnog objekta, održavanja funkcionalnog i zajedničkog funkcionalnog zemljišta, briga za zaštitu boravišnog okruženja, kao i sve usluge koje su povezane s tim.

Usluge upravljanja, kao što su organizirane, pravne, finansijske, administrativne, tehničke i plansko-programerske se obavljaju na sedištu preduzeća u skladu sa Stambenim zakonom i zahevima vlasnika.

Uvereni smo u to da naše znanje na području upravljanja može dati doprinos smanjenju troškova rada vašeg poslovnog objekta, kao i pobrinuti se za očuvanje vrednosti imovine, odnosno nekretnine. S obzirom na to da su troškovi energenata obično vrlo velik trošak za slične objekte, uvereni smo u to da možemo mnogo učiniti na području učinkovite potrošnje svih energenata (grejanje, hlađenje...), uključujući potrošnju sanitarne vode, zato što smo posebno osposobljeni za upravljanje energetskim uređajima.

Naravno, nismo samo uvereni u to da možemo dati doprinos smanjenju troškova rada poslovnog i stambenog objekta nego smo to već dokazali na referentnim poslovnim i drugim objektima kojima upravljamo.

Poslovni podatki

Firma Ogrevanje Piran, d.o.o.
Sedište Limijanjska 117, 6320 Portorož, Slovenija
Osnovni kapital na dan 31.12.2008 2.223.840,00 EUR
Matični broj 5796245
Poreski broj 19906943
Šifra delatnosti E 40.300
Delatnost snabdevanje s plinastim gorivima, proizvodnja i distribucija toplotne pare
Direktor Srđan Purić
Telefon 00 386 (5) 677 72 80
E-naslov puric.srdjan@ogrevanje-piran.si
Vlasništvo 40-odstotni poslovni deo društva Petrol d.d., Ljubljana
60-odstotni poslovni deo Optšine Piran
Nadzorni odbor Igor Maher, Denis Fakin, Alberto Manzin, Miha Valentinčič, Iztok Bajda
Web stranica www.ogrevanje-piran.si

Kontakt

Petrol d.o.o. Beograd

Ulica Patrijarha Dimitrija 12v 11090 Beograd, Srbija

petrolbg@petrol.co.rs

Srđan Purić

puric.srdjan@ogrevanje-piran.si