DOBRODOŠLI U
NAJBOLJE OD
OBA SVETA!

Za vas smo na više od 200 zajedničkih lokacija službeno spojili najbolje iz Petrolove i Croduxove ponude. Dobro došli kod nas, na putu, gde vas već čekaju visokokvalitetna goriva, najjednostavnije plaćanje i najbolje porodične vrednosti.

Pročitajte više Proverite lokacije

CRODUX I PETROL: DOBRODOŠLI KOD NAS,
NA PUTU

Pokreni video

U Petrolu smo s vama već više od 75 godina. Prvo smo stajalište na putu i energija za promene koje donosi budućnost. U oktobru 2022. grupi Petrol službeno smo pripojili hrvatsko društvo Crodux koje sa svojim snažnim i prepoznatljivim brendom nadopunjuje i nadograđuje našu ponudu gde postajemo drugi najveći dobavljač nafte i naftnih derivata.

Zato, dobro došli na 202 lokacije grupe Petrol u Hrvatskoj: na 93 Croduxove benzinske stanice i 109 Petrolovih benzinskih stanica. Za najveću moguću dostupnost, odlične ponude i korisnička iskustva koje pruža najbolje od oba sveta.

Energija smo mi ... zajedno!

Izuzetna dostupnost benzinskih stanica

U Hrvatskoj smo bili prisutni sa 109 Petrolovih benzinskih stanica, kojima se pridružuju još  93 Crodux benzinske stanice. Pratimo vas na vašim putovanjima na čak 594 prodajna mesta: 318 u Sloveniji, 202 u Hrvatskoj, 17 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Najbolje iz ponude Petrola i Croduxa

Zadržaćemo sve što nudi brend Crodux, ali kombinujemo zajednička znanja i dobre prakse. Tako ćemo vam na prodajnim mestima Croduxa i Petrola ponuditi najbolje od oba sveta - najkvalitetnija Q Max goriva, vrhunsku Kafu na putu, odličan asortiman sveže pripremljenih Fresh jela, kao i zajedničke akcije i promocije.

Uvek odlično korisničko iskustvo

Objedinili smo i nadogradili korisničko iskustvo na benzinskim stanicama Petrol grupe u Sloveniji i Hrvatskoj. Na Croduxovim lokacijama sada takođe možete koristiti mobilnu aplikaciju Na putu, sakupljati Zlatne bodove u Petrol klubu, a poslovnu kupovinu platiti jednom od Petrolovih poslovnih kartica.

Česta pitanja