PETROL I CRODUX:
NAJBOLJE OD
OBA SVETA

Kompanija Crodux pridružuje se Petrolu od oktobra. Dobro došli na 93 nove benzinske stanice širom Hrvatske! Odsad vas pratimo na vašim putovanjima na čak 204 prodajna mesta.

Pročitajte više

DOBRO DOŠLI NA 93 NOVE
BENZINSKE STANICE U HRVATSKOJ!

Pokreni video

U Petrolu smo s vama već više od 75 godina. Prvo smo stajanje na putu i energija za promene koje donosi budućnost. Želimo postati vodeći dobavljač goriva i održivih energetskih rešenja u Hrvatskoj. Stoga se u oktobru 2021. grupi Petrol pridružilo preduzeće Crodux, koje sa svojim snažnim i prepoznatljivim brendom dopunjuje i nadograđuje našu ponudu.

Zato, dobro došli na 93 Croduxove benzinske stanice i 111 Petrolovih benzinskih stanica širom Hrvatske! Za najveću moguću dostupnost, izvanredno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba sveta i najkvalitetnija motorna goriva.

Energija smo mi – zajedno

Izuzetna dostupnost benzinskih stanica

Dosad smo u Hrvatskoj bili prisutni sa 111 benzinskih stanica, kojima se pridružuju još 93 Croduxove benzinske stanice. Odsad ćemo vas pratiti na vašim putovanjima na čak 594 prodajna mesta: 204 u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Izvanredno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba sveta

Sačuvaćemo robnu marku Crodux i sve što nudi, te spojiti naša znanja i dobre prakse. Tako ćemo vam ponuditi najbolje od oba sveta na Croduxovim i Petrolovim benzinskim stanicama – zajedničke akcije i promocije, najbolju destinaciju Na putu i korisničko iskustvo koje je uvek izvanredno.

Najkvalitetnija i najnaprednija motorna goriva

Nastavićemo da brinemo o izuzetnim performansama Croduxovih goriva MaxPower i dalje razvijati Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max. Za nekoliko meseci u Petrolu će biti omogućeno i plaćanje Croduxovom poslovnom karticom za gorivo, čime ćemo mrežu prodajnih mesta za verne Croduxove korisnike povećati na čak 204 benzinske stanice.

Česta pitanja